dissabte, 1 d’agost del 2009

El passeig de Sant Joan


Aquí teniu una foto de les obres de perllongament del passeig de Sant Joan cap a la vil·la de Gràcia (llavors ja annexionada a Barcelona). En concret, la foto ens mostra els treballs d'enderrocament de les cases situades en el carrer de Sant Isidre l'estiu del 1907. Aquest carrer va desaparèixer completament (suposo que com molts d'altres) i el passeig quedaria finalment allargassat des de l'Eixample fins la Travessera. Per encertar-la amb la foto comparativa m'he fixat en l'edifici amb dues tribunes que apareix en l'horitzó, una mica cap a l'esquerra. Diria que és l'edifici que encara s'aixeca en la cantonada del passeig amb el carrer Provença (tot i que en la foto actual queda tapat pels arbres).


3 comentaris:

manel ha dit...

Gracies per aquest blog, ho trobo molt interessant, ja que m'agrada la historia i la fotografia. I més si tracte de la que considero la ciutat més bonica del món malgrat tot.

Daniel ha dit...

Gràcies, tot i que les meves fotografies no són res del altre món...

Anònim ha dit...

Maruxela ha dit:
¡Claro que tus "fotos" no son del planeta Marte, ni Jupiter, son de este mundo!.Pero a veces si lo parecen.Las fotografías cantan los cambios de los lugares,por el paso del tiempo, o bien, por modificaciones en sus estructuras.Son un pasaporte permanente en el tiempo, que nos recuerda:lugares, emociones, cambios, añoranzas, vivencias etc.etc